Het West-Vlaamse woord ‘Kelle’ is een achtergebleven meertje op het strand bij laag water. Omdat een ‘Kelle’ warm en veilig is, is het een fijne plek om samen met je kind te spelen.

In de ‘Kelle’ kan je samen met je (klein)kindje van 0 tot 4 jaar gezellig komen spelen terwijl je andere mama’s papa’s of grootouders kan leren kennen. We organiseren ook regelmatig activiteiten waaraan je samen met je kindje en met andere ouders kan deelnemen.

De ‘Kelle’ werkt ook samen met de bibliotheek. Zo kan je gerust een boek ontlenen om dan op ons terras of in de ontmoetingsruimte te lezen terwijl je kindje naar hartenlust speelt.

Is spelen de favoriete bezigheid van jouw kinderen? Bezoek dan zeker ook onze spelotheek (link rubriek spelotheek) Speelduyne en neem een kijkje in ons aanbod.

Voor ouders van grotere kinderen en jongeren (5 tot 18 jaar) organiseert de ‘Kelle’ ook een aanbod in samenwerking met verschillende partners.

Heb je als (groot)ouder vragen over opvang, onderwijs, vrije tijd, opvoeding of iets helemaal anders? Kom dan gerust langs op woensdagochtend, wij zoeken samen met jou naar een antwoord.